2023 Ford Ranger Tremor!

2023 Ford Ranger Tremor!

2023 Ford Ranger Tremor Ağustos ayında satışa çıkıyor! Artık olduğundan daha yüksek ve daha geniş tarzıyla karşımıza çıkıyor!

Ford Ranger 2023

En sık tercih edilen pikap markalarından biri olan Ford, piyasada adını duyurmaya devam ediyor. Yeni modelleri Tremor ve Wildtrak X ile Avrupadaki iddiasını sürdürüyor. İki ayrı model Tremor ve Wildtrak X yükseltilmiş süspansiyon parçaları başta olmak üzere yeni tarzıyla da diğer Ranger modellerden ayrışıyor.

2023 Ford Ranger Tremor!

Ford, Avustralya’da yeni Ranger Wildtrak X modeli sevenlerinin karşısına çıkarmıştı. Yeni modelde çok daha geniş iç ve dış hacmiyle birlikte, yükseklik konusunda da oldukça cömert davranıldığı gözlerden kaçmadı.

Ford Ranger 2023

2023 Ford Ranger aksesuarlarıyla olduğu kadar yenilenen iç dizaynıyla da oldukça farklılık yaratıyor. Geniş koltuklar ve daha da büyüyen dijital ekranıyla adından sıkça bahsettireceğe benziyor. Tavan yüksekliğindeki değişim de aracın içindeki ferahlığı daha üst seviyelere taşıyor. Ayrıca Ford, yükseltilmiş uzun mesafe süspansiyonu da yenilemeyi es geçmedi.

2023 Ford Ranger Tremor!

2023 Ford Ranger Tremor!

Yer alan tüm farlarda da Ford esintisinin aynı devam ettiğini gözlemliyoruz.

2023 Ford Ranger Tremor

Yazıları çerçeveleyen siyah kabartmalar, pikapların dış görünümünde de heybetli bir hava yaratıyor. Alışkın olduğumuz silver renkli amblemlerden sonra siyah çerçeveler hem daha çok dikkat çekiyor hem de daha spor bir hava katıyor.

Ford Ranger arka yazı modelleri için birçok seçeneğe sitede yer veriyoruz. Bununla birlikte yeni modelin arka yazısı da oldukça tarz yaratıyor.